Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen273g70kcal2.5g12.5g1.1g5.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti90g251kcal3g5g24.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha179g298kcal34.1g0g17.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 72g162kcal11.5g0.4g12.9g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio12g31kcal3.2g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1625kcal108.6g35.8g116.2g11g
Valittu annoskoko625g812kcal54.3g17.9g58.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g406kcal27.2g9g29.1g2.8g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317