Uuniparsa

Pese parsat ja katkaise puinen varsi napsauttamalla.

Laita parsat vuokaan.

Mausta ja lisää oliiviöljy.

Paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Hyvä lisäke vaikka mille!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsa 546g85kcal7g6.6g1.1g8.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g30g115kcal7.2g0g9.9g0g
Rypsiöljy 38g338kcal0g0g38.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 10g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1077kcal28.4g13.2g98.4g16.4g
Valittu annoskoko625g538kcal14.2g6.6g49.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna313g269kcal7.1g3.3g24.6g4.1g
Arvot/100g100g86kcal2.3g1.1g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422705