Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi106g476kcal6.9g63.4g22.2g3.3g
Voi 53g383kcal0.6g0.2g43g0g
Kuohukerma,valio,2dl141g479kcal2.8g4.2g49.3g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g282g479kcal20.3g45.1g24g0g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Liivate 5.6g20kcal4.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3811kcal70.8g259.6g277g6.6g
Valittu annoskoko625g1906kcal35.4g129.8g138.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna312g953kcal17.7g64.9g69.3g1.7g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626