Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g284g341kcal42.6g19.9g8.5g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g138g91kcal20.7g0g1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g153g245kcal3.2g5.8g23g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Oivariini, 60 (100g)12g63kcal0.1g0.1g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1504kcal134.2g55.2g79g1.4g
Valittu annoskoko625g752kcal67.1g27.6g39.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g376kcal33.6g13.8g19.8g0.4g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179