Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g21g82kcal0g20.3g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g50g451kcal0g0g50.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen18g131kcal0g0g14.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 27g34kcal3g0.1g2.5g0g
Grahamjauho 50g164kcal5.3g30.4g1.1g5g
Neljänviljanhiutale 14g45kcal1.4g7.9g0.5g1.6g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g57g236kcal1.7g51.7g2.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 205g55kcal6.8g6.4g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g46g255kcal3g26g1.8g0g
Raparperi 137g46kcal0.9g7.5g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3000kcal44.2g300.6g146g17g
Valittu annoskoko625g1500kcal22.1g150.3g73g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g750kcal11.1g75.2g36.5g4.3g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044