Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 53g383kcal0.6g0.2g43g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g37g0.6g1.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste26g95kcal7.7g0.4g7.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)106g291kcal16.9g1.1g24.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g79g11kcal1.5g0.3g0.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 53g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Kananmuna kuoreton 58g83kcal7.3g0.2g6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 106g48kcal3.2g5.1g1.6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste53g190kcal15.3g0.9g14.8g0g
Basilika, tuore 6.9g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 16g31kcal0.2g0.3g3.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2668kcal121.4g93.2g203.2g7.8g
Valittu annoskoko625g1334kcal60.7g46.6g101.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna312g667kcal30.4g23.3g50.8g2g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.5g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100