Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 341g100kcal1.9g18.1g0.7g6.5g
Atria sika-nauta jauheliha 23%171g461kcal29g0g39.2g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 8.2g8.9kcal0.6g1.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.7g10kcal0.4g1.7g0.2g0g
Mustapippuri 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g31g276kcal0g0g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1757kcal65.8g49.8g141.8g16.6g
Valittu annoskoko625g878kcal32.9g24.9g70.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna313g439kcal16.5g12.5g35.5g4.2g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650