Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g68g24kcal0.7g4.6g0.3g0.9g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g92g32kcal0.9g6g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 64g12kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Kiinankaali 156g31kcal2.4g3.5g0.5g1.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.5g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi183g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g385kcal11g42g19g7.6g
Valittu annoskoko625g193kcal5.5g21g9.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g96kcal2.8g10.5g4.8g1.9g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929