Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu234g96kcal0.5g22g0.2g4.2g
Raparperi 156g53kcal1.1g8.6g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g195g762kcal0g191.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1821kcal3.2g444g0.8g12.8g
Valittu annoskoko625g910kcal1.6g222g0.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g455kcal0.8g111g0.2g3.2g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970