Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 44g144kcal4.6g26.6g1g4.3g
Vehnäjauho, sunnuntai129g453kcal15.5g91.9g2.7g3.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)80g295kcal11.1g43.8g6.4g8.8g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 68g275kcal0g67.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g191g161kcal2.1g35g0.8g3.4g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g80g589kcal0g0g65.3g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3859kcal67.4g535.8g152.4g40.8g
Valittu annoskoko625g1929kcal33.7g267.9g76.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna313g965kcal16.9g134g38.1g10.2g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099