JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g397g119kcal4g23.8g0.8g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g159g143kcal7.9g23.8g1.6g0.6g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Basilika, tuore 6.6g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g6.6g8.7kcal0.2g1.4g0.4g0.9g
Timjami 6.6g19kcal0.6g1.8g0.5g2.4g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g774kcal30g142.8g7.2g9.8g
Valittu annoskoko625g387kcal15g71.4g3.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g193kcal7.5g35.7g1.8g2.5g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382