Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 145g110kcal2.7g22.4g0.3g1.5g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper87g140kcal9.6g11.3g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Punajuuri 87g34kcal0.9g6g0.2g2.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g145g302kcal4.4g9g27.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1266kcal38.4g114g69g14.2g
Valittu annoskoko625g633kcal19.2g57g34.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g317kcal9.6g28.5g17.3g3.6g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492