Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 259g99kcal2.6g17.8g0.5g6.5g
Peruna, keskikokoinen 60g43g26kcal0.6g5.6g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 72g230kcal19.2g0g17.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 108g148kcal2.6g32.6g0.3g1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g72g180kcal13.6g0g15.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g72g86kcal2.4g2.6g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1538kcal82g117.2g82g15.8g
Valittu annoskoko625g769kcal41g58.6g41g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g385kcal20.5g29.3g20.5g4g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059