Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 442g2848kcal62.4g15g269.8g77.4g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g30g65kcal1.4g14.4g0.2g11.8g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g94g291kcal0g72.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g6407kcal127.6g204g540g178.4g
Valittu annoskoko625g3203kcal63.8g102g270g89.2g
Annoskoko puolitettuna313g1602kcal31.9g51g135g44.6g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195