Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 221g246kcal47.9g0g5.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 23g205kcal0g0g23.2g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Paprikajauhe 3.3g11kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Mustapippuri 0.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola3.6g9kcal0.5g1.2g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 138g105kcal2.6g21.4g0.3g1.4g
Paprika punainen 83g24kcal0.8g3.7g0.3g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3g8.5kcal0.3g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1346kcal109.6g79.6g62.8g13.4g
Valittu annoskoko625g673kcal54.8g39.8g31.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g337kcal27.4g19.9g15.7g3.4g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395