Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas65g183kcal12.4g0g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g11g0.2g0.5g
Vesi314g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.7g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Ruokakerma Valio 5%105g63kcal1.3g2.9g5.2g0g
Poronliha 78g100kcal16.9g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1072kcal66.4g31.4g74.8g1.8g
Valittu annoskoko625g536kcal33.2g15.7g37.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna313g268kcal16.6g7.9g18.7g0.5g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283