Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 316g50kcal2.4g6.3g0.3g6.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g95g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Nokkonen 13g5.5kcal0.7g0.2g0.1g0.5g
Oliiviöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.2g8.2kcal0.4g0.4g0.6g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g63g11kcal1g1.7g0g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g389kcal11.8g30.4g21.8g20.2g
Valittu annoskoko625g194kcal5.9g15.2g10.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna313g97kcal3g7.6g5.5g5.1g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738