Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 7.7g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g9g77kcal0g0g8.6g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g317g105kcal4.8g15.2g1.3g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g120g132kcal31.2g0g1.2g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g171g291kcal13.2g8.9g22.3g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1226kcal99.6g50.8g66.8g10g
Valittu annoskoko625g613kcal49.8g25.4g33.4g5g
Annoskoko puolitettuna313g307kcal24.9g12.7g16.7g2.5g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985