Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g398g757kcal71.7g0g51.8g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi190g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.1g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.8g11kcal0g2.6g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1618kcal146g20g104.6g1.2g
Valittu annoskoko625g809kcal73g10g52.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g405kcal36.5g5g26.2g0.3g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215