Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 85g25kcal0.8g3.9g0.3g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Selleri, annos 50g39g5.5kcal0.4g1.2g0g0g
Vesi261g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 60g10kcal1.3g0.1g0.2g1.4g
Pekoni rasvainen 37g137kcal4.4g0g13.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g26g73kcal5g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g590kcal26.6g28g39.8g10.2g
Valittu annoskoko625g295kcal13.3g14g19.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g147kcal6.7g7g10g2.6g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208