Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 295g87kcal1.7g15.6g0.6g5.6g
Vesi148g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras59g189kcal8.1g34.2g1.9g4.8g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g89g89kcal8g12.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g751kcal36.8g128.4g5.4g22g
Valittu annoskoko625g376kcal18.4g64.2g2.7g11g
Annoskoko puolitettuna313g188kcal9.2g32.1g1.4g5.5g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374