TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen111g154kcal21g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Chili, vihreä, tuore 5.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g55g83kcal8.8g2.2g4.4g0g
Paprikajauhe 2.8g8.9kcal0.4g0.5g0.4g1g
Oliiviöljy 8.3g73kcal0g0g8.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 415g75kcal2.3g10.4g1.7g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g808kcal66g29.6g45.2g9g
Valittu annoskoko625g404kcal33g14.8g22.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g202kcal16.5g7.4g11.3g2.3g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546