Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g88g290kcal9.7g57.1g1.8g5.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g124g104kcal1.4g22.7g0.5g2.2g
Omena, keskikokoinen 200g207g70kcal0.4g14.7g0.6g3.7g
Marja keskiarvo 207g99kcal1.5g14.9g1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1127kcal26g218.8g7.8g36.8g
Valittu annoskoko625g563kcal13g109.4g3.9g18.4g
Annoskoko puolitettuna313g282kcal6.5g54.7g2g9.2g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483