Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 68g151kcal11.9g0g11.6g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi426g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali68g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Paprika keltainen 29g8.7kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka15g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g428kcal27.6g10g30.4g5g
Valittu annoskoko625g214kcal13.8g5g15.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g107kcal6.9g2.5g7.6g1.3g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532