Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g507g122kcal6.1g17.2g1g10.6g
Voi, 1 tl, 5 g85g617kcal0.8g0.8g67.6g0g
Hunaja 34g112kcal0.2g27.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1700kcal14.2g90.6g137.2g21.2g
Valittu annoskoko625g850kcal7.1g45.3g68.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna313g425kcal3.6g22.7g34.3g5.3g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357