Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 261g63kcal4.7g5.7g0.8g6g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 29g8.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto20g57kcal3.9g0g4.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g60kcal4g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g502kcal26.8g15.8g33.2g13.2g
Valittu annoskoko625g251kcal13.4g7.9g16.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g126kcal6.7g4g8.3g3.3g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532