Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore356g100kcal2.1g19.9g0.7g8.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g133kcal9g0g10.4g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g89g35kcal2.9g2.8g1.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%89g142kcal2.4g2.4g13.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g923kcal42g50.4g58.8g17.8g
Valittu annoskoko625g461kcal21g25.2g29.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna313g231kcal10.5g12.6g14.7g4.5g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727