Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g262g446kcal52.4g0g26.2g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g131g33kcal2g5.9g0.4g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g131g56kcal3.1g8.1g0.4g2.2g
Pirkka kermajuusto 17%21g61kcal6.5g0.3g3.6g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)79g55kcal9.4g2.8g0.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1324kcal146.8g34.2g65.4g4.4g
Valittu annoskoko625g662kcal73.4g17.1g32.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g331kcal36.7g8.6g16.4g1.1g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936