Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen90g23kcal0.8g4.2g0.4g1.8g
Paprika keltainen 90g27kcal0.9g4.6g0.2g1.8g
Sipuli (käsittelemätön)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)170g34kcal1g6g0.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g20g180kcal0g0g19.9g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g677kcal12.4g55.4g43.2g17g
Valittu annoskoko625g338kcal6.2g27.7g21.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g169kcal3.1g13.9g10.8g4.3g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174