Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai131g483kcal6.5g41.8g32.6g2.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 49g85kcal8.6g0g5.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%65g104kcal1.8g1.8g9.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)65g39kcal0.7g2.9g2.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)65g170kcal17g1g11.1g0g
Katkarapu, rainbow98g98kcal22.5g0g0.9g0g
Tilli, tuore 16g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Purjosipuli 49g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2156kcal131g99.6g137g8.2g
Valittu annoskoko625g1078kcal65.5g49.8g68.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g539kcal32.8g24.9g34.3g2.1g
Arvot/100g100g173kcal10.5g8g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448238