Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai116g428kcal5.8g37g28.9g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha144g240kcal27.4g0g14.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g116g24kcal0.7g4.4g0.3g1.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%29g81kcal8.4g0.7g4.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 87g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g87g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1702kcal87.8g99.4g106.2g12.8g
Valittu annoskoko625g851kcal43.9g49.7g53.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g426kcal22g24.9g26.6g3.2g
Arvot/100g100g136kcal7g8g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249