ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu46g13kcal0.3g2.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi185g252kcal38g0g11.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale39g126kcal4.7g0g11.8g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g35g3.5kcal0.7g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys4.2g15kcal0g3.6g0g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g185g111kcal2.8g24.1g0.2g1.7g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g58g85kcal2.1g19.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1281kcal99g105.4g50.8g6.4g
Valittu annoskoko625g641kcal49.5g52.7g25.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g320kcal24.8g26.4g12.7g1.6g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399