Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 199g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Aura Gold homejuusto, Valio50g169kcal9.9g0g14.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%55g66kcal1.6g2.5g5.5g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g5.5g14kcal0.3g1.2g0.8g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g8.3g9kcal0.1g1.9g0g0g
Vesi276g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g684kcal43.4g23.2g42.8g11.6g
Valittu annoskoko625g342kcal21.7g11.6g21.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g171kcal10.9g5.8g10.7g2.9g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675