Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 217g165kcal34.9g0g2.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g204g245kcal6.7g7.5g20.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)150g369kcal13.6g65.8g2.4g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1587kcal111.8g151.8g51.2g31.6g
Valittu annoskoko625g794kcal55.9g75.9g25.6g15.8g
Annoskoko puolitettuna313g397kcal28g38g12.8g7.9g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858