Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g114g397kcal14.7g71.5g3.7g10.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 159g304kcal31.8g0.6g19.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti20g56kcal0.7g1.1g5.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)26g32kcal0.9g1g2.6g0g
Tomaattimurska 159g47kcal0.9g8.4g0.3g3g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1801kcal100.4g174.4g71.8g29g
Valittu annoskoko625g900kcal50.2g87.2g35.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna313g450kcal25.1g43.6g18g7.3g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124