Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g160g216kcal27.1g0.8g11.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g105kcal0.1g0.1g11.5g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g67g235kcal4.8g53.7g0.5g0g
Vesi192g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.5g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow64g51kcal2.7g8.3g0.6g2g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g64g217kcal1.3g1.9g22.4g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g8g2kcal0g0.7g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g3.2g10kcal0.3g1.6g0.3g0.3g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1693kcal73.2g135.6g95g4.8g
Valittu annoskoko625g847kcal36.6g67.8g47.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g423kcal18.3g33.9g23.8g1.2g
Arvot/100g100g135kcal5.9g10.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524