ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g594g1218kcal107g0g89.1g0g
Fariinisokeri18g72kcal0g17.6g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g13g42kcal0.1g10.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2664kcal214.2g55.8g178.2g0g
Valittu annoskoko625g1332kcal107.1g27.9g89.1g0g
Annoskoko puolitettuna313g666kcal53.6g14g44.6g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307