Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g176g115kcal3g21.1g0g0g
Vesi235g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 118g74kcal3.5g5.6g4.1g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g71g71kcal13.4g0g1.6g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g24g39kcal0.6g1.4g3.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.3g5.2kcal0.4g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g607kcal41.8g57g18.8g0g
Valittu annoskoko625g304kcal20.9g28.5g9.4g0g
Annoskoko puolitettuna313g152kcal10.5g14.3g4.7g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653