Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g262g73kcal1.6g15.6g0.5g6.6g
Kesäkurpitsa184g31kcal0.7g4.6g1.1g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha124g206kcal23.6g0g12.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.3g6.9kcal0g1.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g685kcal51.8g43.8g33.6g15.8g
Valittu annoskoko625g343kcal25.9g21.9g16.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g171kcal13g11g8.4g4g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515