Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g138g235kcal27.6g0g13.8g0g
Kesäkurpitsa242g41kcal1g6g1.5g1.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 69g192kcal1.4g2.1g19.3g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g35g104kcal9g0.7g7.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1g9kcal0g0g1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.9g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1214kcal79.6g27.8g86.8g7g
Valittu annoskoko625g607kcal39.8g13.9g43.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g304kcal19.9g7g21.7g1.8g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186