Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g471g447kcal37.7g65.9g3.3g37.7g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 46g405kcal0g0g45.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g13g2.6kcal0g0.8g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka39g32kcal1.3g7.5g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1821kcal80.8g156.2g99.4g78.2g
Valittu annoskoko625g910kcal40.4g78.1g49.7g39.1g
Annoskoko puolitettuna313g455kcal20.2g39.1g24.9g19.6g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g8g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678