Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Paprika punainen 183g54kcal1.7g8.2g0.7g3.5g
Lehtikaali 115g46kcal3.9g4.6g0.7g2.3g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g183g495kcal33g3.7g38.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.9g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1240kcal79.6g42.6g80.2g14.8g
Valittu annoskoko625g620kcal39.8g21.3g40.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g310kcal19.9g10.7g20.1g3.7g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230