Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala215g549kcal19.9g98.7g3.4g21.5g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio98g284kcal33.3g0g16.7g0g
Tonnikala vedessä 148g155kcal33.3g0g2.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki106g85kcal13.8g2.1g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 58g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2292kcal213.4g202g59.4g43g
Valittu annoskoko625g1146kcal106.7g101g29.7g21.5g
Annoskoko puolitettuna313g573kcal53.4g50.5g14.9g10.8g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375