Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g79g42kcal4.5g4.2g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g12g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Graavilohi, maustettu, annos 50g59g109kcal8.1g1.1g8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 59g26kcal0.1g5.6g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Riisi & ruis (Risella)118g401kcal10.6g83.7g2.2g9.4g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi3.9g7.5kcal0.1g1.1g0.3g0g
Vesi275g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1218kcal47.2g193g26.8g21.6g
Valittu annoskoko625g609kcal23.6g96.5g13.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna313g305kcal11.8g48.3g6.7g5.4g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201