Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)417g3000kcal0.4g0.4g333.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 119g339kcal18.5g0.2g29.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)89g18kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g6714kcal37.8g12.8g726.2g0g
Valittu annoskoko625g3357kcal18.9g6.4g363.1g0g
Annoskoko puolitettuna313g1679kcal9.5g3.2g181.6g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435