Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa80g22kcal0.5g4.3g0.2g2g
Peruna (vanha, kuorittu)161g132kcal2.9g28.3g0.2g1.6g
Paprika, punainen121g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)80g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 161g356kcal28.1g0g27.3g0g
Heinz ketsuppi20g21kcal0.2g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1170kcal68g94.2g56.8g14.8g
Valittu annoskoko625g585kcal34g47.1g28.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g293kcal17g23.6g14.2g3.7g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926