Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 31g127kcal0g31.3g0g0g
Viinietikka balsami65g23kcal0g0.7g0g0g
Rypsiöljy rainbow131g1174kcal0g0g130.5g0g
Silakkafilee 391g563kcal62.6g0g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3773kcal125.2g64g330.6g0g
Valittu annoskoko625g1887kcal62.6g32g165.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g943kcal31.3g16g82.7g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794