Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala57g181kcal8.5g33.3g1.5g5.6g
Maitojuoma, profeel, valio188g38kcal6.2g3.4g0g2.8g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 57g24kcal5.5g0.2g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 57g78kcal7.1g0.2g5.5g0g
Oliiviöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Ruokasuola jodioitu 2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g235g153kcal25.9g9.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1319kcal106.4g124g43.8g16.8g
Valittu annoskoko625g660kcal53.2g62g21.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna313g330kcal26.6g31g11g4.2g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040