RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 154g219kcal19.2g0.5g15.8g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g122g390kcal0g3.7g46.3g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)42g133kcal4.6g26.1g1.2g5g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g181g605kcal24.9g115.7g4.2g10.8g
Raparperi 98g33kcal0.7g5.4g0.1g1.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.1g19kcal0.7g3.7g0.4g1.7g
Leivinjauhe 6.1g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.7g0.4g0g
Hermesetas-jauhe5.5g16kcal0.1g3.1g0g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2939kcal101.8g340.4g136.8g42.2g
Valittu annoskoko625g1470kcal50.9g170.2g68.4g21.1g
Annoskoko puolitettuna313g735kcal25.5g85.1g34.2g10.6g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435