Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Maito, Ykkös284g116kcal9.4g13.6g2.8g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras106g372kcal14.4g69.8g3.1g6.4g
Ruokaöljy keskiarvo 4g35kcal0g0g4g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g114g145kcal16.9g0g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1510kcal93.8g174.4g49.8g15.8g
Valittu annoskoko625g755kcal46.9g87.2g24.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g377kcal23.5g43.6g12.5g4g
Arvot/100g100g121kcal7.5g13.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651